Ga naar de inhoud
Over de Transparante Broker >> kernwaarde 8 altijd op de hoogte van de voortgang

Kernwaarde 8: altijd op de hoogte van de voortgang

Blog

Wanneer je reageert op een opdracht, dan nemen we dat bij De Transparante Broker altijd uitermate serieus. Je krijgt van ons altijd een reactie, met tips en advies hoe je je cv het beste naar de opdracht kunt schrijven. Wanneer we je hebben voorgesteld aan de opdrachtgever, dan informeren we je daarover. Ook houden we je altijd op de hoogte van de voortgang. Maar wat kun je precies verwachten?

Op de hoogte van de voortgang

Wanneer we je aanbieden op een opdracht, dan gaat de opdrachtgever aan de slag met het beoordelen van je cv. In eerste instantie kijken ze naar de eisen: voldoe je niet aan de eisen uit de opdracht, dan word je afgewezen. Daarna kijken ze naar je score op de wensen. Behoor je met je score bij de beste kandidaten, dan word je uitgenodigd voor het intakegesprek.

Opdrachtgevers koppelen aan ons altijd terug wat ze van onze aanbieding vinden. Soms is dat een bericht dat een andere kandidaat beter scoorde op de wensen, op een ander moment dat je wordt uitgenodigd voor het intakegesprek. Zodra wij van de opdrachtgever een bericht ontvangen, dan sturen we dat altijd aan je door.

Opdrachtgevers nemen hun tijd

We kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten wat de status is van je sollicitatie. We informeren je direct wanneer we van de opdrachtgever meer informatie hebben ontvangen. Wel is het zo dat opdrachtgevers hun tijd nemen, soms door bureaucratische processen, door verlof of door een enorme hoeveelheid reacties die ze stuk voor stuk moeten doorlopen.

Ook het moment van terugkoppeling verschilt bij opdrachtgevers. Sommige opdrachtgevers geven direct een terugkoppeling bij de eerste selectie, andere opdrachtgevers geven pas een terugkoppeling zodra de hele procedure is afgerond.

Conclusie

Niets is zo vervelend als je reageert op een opdracht, en je daarna niets meer hoort. Bij De Transparante Broker informeren we je altijd zodra we iets van de opdrachtgever vernemen, zowel in geval van goed als van slecht nieuws.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Hier vind je er alles over!

Heb je een vraag?

Of wil je in contact komen met ons team? Neem dan contact met ons op!