Ga naar de inhoud
Over de Transparante Broker >> kernwaarde 1 het enorme aanbod aan opdrachten

Kernwaarde 1: het enorme aanbod aan opdrachten

Blog

Bij De Transparante Broker staan onze 10 kernwaarden hoog in het vaandel. De eerste kernwaarde is: ‘we bieden een enorm aanbod aan interessante opdrachten’. Waarom deze kernwaarde, en hoe zit dat met die opdrachten?

Het enorme aanbod aan opdrachten

Zoals je op de website van De Transparante Broker kunt zien hebben we altijd honderden opdrachten voor je beschikbaar, voornamelijk van kleinere (semi)overheden. Deze opdrachten komen van zogenaamde Dynamische Aankoopsystemen: inkoopportalen waar deze (semi)overheden gebruik van maken. En die zijn tamelijk moeilijk toegankelijk. 

Bij De Transparante Broker zijn we op nagenoeg alle Dynamische Aankoopsystemen aangesloten. Zodra er een nieuwe opdracht wordt gepubliceerd, dan halen we de gegevens daarvan binnen en zetten we die op onze website. Handig toch?

Waarom publiceert De Transparante Broker niet alle opdrachten?

Er zijn wellicht duizenden opdrachten waar je op kunt reageren en het is natuurlijk heel verleidelijk om alle opdrachten in de markt te publiceren. Maar we kiezen ervoor om alleen de moeilijk toegankelijke opdrachten te publiceren. Waarom publiceert De Transparante Broker niet ook de makkelijk toegankelijke opdrachten?

Als freelancer of bureau kun je je ook aanmelden bij zogenaamde ‘preferred suppliers’ en ‘managed service providers’. Preferred suppliers hebben, vaak met elkaar, het alleenrecht om kandidaten te mogen selecteren en te leveren. Managed Service Providers doen hetzelfde, maar dan hebben zij volledig het alleenrecht.

Het aanmelden bij die partijen is heel simpel, en je kunt dan ook daarna direct reageren. Daar willen wij vooral niet tussen zitten! Wij gaan niet, zoals onze concurrenten en vele andere bemiddelaars dat wel doen, die makkelijk toegankelijke opdrachten doorplaatsen en daar een marge op pakken. Schrijf je daarom vooral zelf in op Inhuurdesk.nlFlextender.nlOnestopsourcing.nl en Circle8.nl.

Hoe vind je nou jouw passende opdrachten?

Het aanbod van De Transparante Broker is groot. Hoe vind je nou jouw passende opdrachten? We maken gebruik van een hele slimme zoekfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld enkel je vakgebied of een trefwoord in te voeren. Ook kun je, wanneer je bij een specifieke opdrachtgever aan de slag wilt gaan, die naam invoeren. Wil je niet te ver reizen? Dan kun je ook gebruik maken van die filtermogelijkheid.

Door op de knop ‘stel e-mail alert in’ te klikken kun je een zoekprofiel instellen. Dan ontvang je van ons een e-mail wanneer er  een opdracht wordt gepubliceerd die voldoet aan jouw zoekprofiel!

Conclusie

Honderden moeilijk toegankelijke opdrachten in één handig, doorzoekbaar overzicht. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken.

Heb je een vraag?

Of wil je in contact komen met ons team? Neem dan contact met ons op!